Klubnyheder

Årets HK'er 2021 er Maria!

6. juni 2022, 17.46

På billedet: Maria Agerboe Sondrup og bestyrelsesmedlem Lars Reimer


På onsdagens generalforsamling blev Maria Agerboe Sondrup udnævnt til Årets HK'er 2021.

Lars Reimer holdte på vegne af bestyrelsen denne flotte tal:


Så er der gået et år mere, og det er tid til årets Nibe HK´er. 

Det er altid lidt spændende om man kan blive enige om den rette kandidat, for der er jo rigtig mange der fortjener det skulderklap, og den anerkendelse det er at få titlen. 

Personen der får titlen i år må alligevel være en helt særlig person, som har gjort noget ekstra godt for klubben. For da vi i bestyrelsen skulle nævne hver vores forslag, var det faktisk det samme navn som vi alle hev op af hatten. 


Det er en person som gør sig positiv bemærket på flere områder, og i mange forskellige sammenhæng i klubben. Personen viser vej ved både at være aktiv spiller og træner, samtidig er personen aktiv i stort set alle tiltag der er i klubben. Det være sig håndboldskole, håndbold-camp, og i år også det store arbejde med vores jubilæum og jubilæumsbog. Nu er vi nok så langt at mange har gættet det er dig Maria Agerboe Sondrup der får titlen i år. 


Så nu synes jeg bare skal du læne dig tilbage og nyde de flotte ord. Maria, dit positive sind og humør betyder meget for en klub som Nibe HK. Det smitter nemlig af på alle de unge og voksne du er i kontakt med, og når man henvender sig til dig føler man sig aldrig til ulejlighed. Det er vi mange glemsomme trænere der sætter stor pris på, for ud over at være synlig heroppe i hallen, yder du en kæmpe indsats derhjemme som kampfordeler. Til sidst får du et par ord fra andre medlemmer i klubben. Maria er altid positiv Maria er altid smilende. Maria er seriøs, på den gode måde. Maria er en god holdkammerat. Fra Bestyrelse og hele klubben, et kæmpe tillykke med titlen og tak for indsatsen.


Klubnyheder