Klubnyheder

Formandens beretning 2021

16.03.2022 / 06.06.2022

På billedet ses bestyrelsen anno 2022. Fra venstre Pia Mandrup, Malene Skipper, Morten Andersen, Thomas Larsen, Sofie Klitgaard, Lars Reimer og Andreas Sondrup


Formand Andreas Sondrup kunne på onsdagens generalforsamling aflægge sin beretning for 2021, som kan læses herunder.


Beretning 2021/22

Endelig kan vi afholde en generalforsamling på det oprindelig planlagte tidspunkt, som ikke er udskudt af corona. Corona har haft en del indflydelse på vores seneste år, men heldigvis har alle de positive ting ikke kun været testsvar. I Nibe HK har vi nemlig haft et forrygende år, på mange måder.

Forårssæsonen i 2021 blev helt uden turneringshåndbold og vi var derfor alle meget spændte på, hvordan efteråret ville være, om vi kunne fastholde alle de nye medlemmer vi havde fået.

Foråret stod i stedet for på hjemmetræning på youtube og tiktok, samt online løb, og hvad ellers vores dygtige frivillige trænere fandt på. Herudover kunne vi begynde med lidt udendørs træning i marts, og deltage i beach stævner, hvoraf vi også selv afviklede to på Nibe Streetpark


Vi havde i efteråret tilmeldt 15 ungdomshold og 5 seniorhold. Det samme antal som i efteråret 2020. Resultatmæssigt var det lidt en blandet omgang, U11 som nu spiller på kortbane, her fik især drengene en masse sejre. Pigerne havde en lidt svære start, men fik en masse nye spillere i løbet af sæsonen, hvilket jo næsten er endnu vigtigere. Vores kæmpe U13 årgange med 50 piger og 30 drenge, var havnet i nogle lidt hårde puljer, og fik ikke så mange point med i 2021. U15 piger og U15 drenge var få point fra at have vundet deres pulje og sikret oprykning til hhv. 2. og 1. division. Begge hold kunne endda have afgjort det på hjemmebane i midten af december.

Vores seniorhold var igen repræsenteret på herresiden med 3. div, serie 2, serie 3. Og på damesiden serie 1 og serie 2. Anden og tredje holdet på herresiden vandt deres række og sikrede oprykning. Førsteholdsdamer fik kun et enkelt point før jul, men forsætte i serie 1, grundet ingen hold rykkede ned.


Hertil kan tilføjes at vi frem mod forårssæsonen har tilmeldt 3 ungdomshold og 1 seniorhold.

2021 blev nemlig også et positivt år på medlemstallet, hvor vi for andet år i træk havde medlemsfremgang, fra 343 til 375 medlemmer. Det er vi ekstremt stolte af.

Sommeren bød igen på en historisk håndboldskole med 103 deltagere, som blev styret af 16 seniorspillere, som på frivillig basis brugte 3 gode dage med børnene, herudover en masse frivillige til at stå for forplejningen. Udover håndboldskolen kunne vi for første gang invitere til håndboldcamp for u15-17, hvor vi havde 26 tilmeldte. Det stod 5 seniorspillere for, men med stor hjælp fra en masse gæstetrænere, som stod for den primære træning.  En stor tak til skole/camp styregruppen for det kæmpe arbejde for byens børn og unge der bliver lagt der.


I foråret kunne vi også præsentere klubbens nye farver, samt den nye tøjstruktur, som især havde store ændringer for vores ungdomshold, som fremover har deres spillertøj med hjem. Samt at vi selvfølgelig fremover skulle spille i gul og sort. 2 store beslutninger, men begge nogle der er blevet meget positivt modtaget, også trods at tøjet var en del forsinket fra Hummel.

I sommers/efteråret var sponsorudvalget igen meget aktivt, med Christian i front. Der er kommet 20 nye sponsorer ind igen, hvilket igen kan ses på den positive udvikling på regnskabet. Det er forsat vigtigt at vi forsætter med at huske vores medlemmer på at vi skal støtte vores sponsorer, da de har og kommer til at have stor betydning for klubbens fremtidige udvikling.


September var en begivenhedsrig måned, som optakt til den nye sæson.

  • Med stor økonomisk støtte fra Lions Club Guldgåsen kunne vi sende alle vores U9-U17 spillere afsted på ”genstart fællesskabet” -tur til Fårup sommerland. Fælles bustur derop, frihed i parken og lækker frokost fra ungdomsudvalget.
  • Vi kunne også introducere klubbens nye maskot i de nye klubfarver ”NIBI”. Alle børnespillere fik en lille NIBI i jubilæumsgave og senere på året har vi også indkøbt store NIBIer som maskotter på de øvrige hold, der ønskede det. Dette er et tiltag især rettet mod børne holdene, og som på sigt skal være med til at styrke klubbens profil ud mod de små børn.
  • Endelig kunne vi også sende en masse ungdomshold til Tornby Cup igen, som opstartsstævne, og vi deltog med 10 hold, som endelig kunne spille kampe igen
  • September blev afsluttet med et fantastisk 50 års jubilæum. Først og fremmest en stor tak til jubilæumsgruppen der igennem 2 år med et utal af møder fik alt til at spille. Fredag havde vi 160 børn igennem hoppeland, mini håndbold turnering og fri pizza/sluch ice. Her fik alle også en jubilæumsgave i form af en specialdesignet t-shirts lavet i samarbejde med hummel, tøjhuset og el-forsyningsfonden. Lørdag blev afholdt reception med cirka 250 deltagere, efter formandens tale, holdt Jesper Nøddesbo et godt oplæg om sammenhold og frivilligheden, samt lidt anekdoter fra hans karriere. Her blev også spillet showkampe, inden det hele kulminerede i en fantastisk jubilæumsfest på Støberiet, med 150 deltagere til en fest for alle aldre ud til de sene nattetimer. En stor tak skal lyde til alle frivillige der gjorde jubilæet uforglemmeligt.
  • Der var også lagt mange arbejdstimer i at få færdiggjort 50 års jubilæumsskriftet, som også var klar i jubilæumsweekenden.

 

Tak til alle vores frivillige trænere og alle dem der lægger en indsats for klubben, heriblandt alle udvalgene. En stor tak for et godt samarbejde til bestyrelsen, og hvor er jeg glad for det vi har opbygget og traditionen med sommerhus tur tænker jeg bliver vigtig for klubbens fremtid, og så det samtidig hammer hyggeligt – hvilket jo også er vigtigt i vores frivillige erhverv.

TAK!