Klubnyheder

Sofie Klitgaard er årets HK'er

7. maj 2021, 13.44

På årets generalforsamling blev Årets HK'er udvalgt, og bestyrelsen overraskede Sofie Klitgaard med titlen.

Udover buket og pokal følger også en flot tøjpakke sponsoreret af Spar Nord.


Bestyrelsemedlem Lars Reimer holdt denne flotte tale:


Vi i bestyrelsen har faktisk været fyldt dig med løgn i flere måneder, for årets modtager af den flotte titel, er nemlig dig Sofie Klitgaard.

Selv om vi er godt inde i '21, er det årets HK'er 2020 vi skal hylde. Nu får Sofie pokalen for 2020, men hun kunne lige så godt ha fået den i 19,18,17,16,15,14 osv. Man kunne godt være overrasket over hun ikke har fået titlen før, men måske er der en grund.

Sofie er nemlig ikke den type der banker i bordet, og råber højest, men en stille og rolig arbejdshest, som igennem mange år har ydet en kæmpe indsats. Både heroppe i hallen, men også derhjemme hvor de fleste slet ikke drømmer om hvor mange timer der bliver brugt på klubben.

Sofie, er sådan en person som altid siger ja til at hjælpe andre. Her under Corona-perioden, er hun gang på gang sprunget til for at hjælpe med vagter og planlægning, og der har også været garanti for, at når der for år tilbage var fester her i klublokalet var Sofie altid den første, der næste morgen, med bitte små øjne og tømmermænd stod klar til at rydde op. Sofie har om nogen fortjent at blive hyldet for sin kæmpe indsats gennem rigtig mange år, og var der en pokal for årtiets Nibe HK´er skulle hun også ha den. Hun er er som nævnt altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og så yder hun generelt en kæmpe indsats for klubben. Både på banen hvor hun har været førsteholdsspiller i mange år. I hele dameafdelingen, hvor hun har gjort meget for det sociale. Hun har været træner i flere år. Hun var med til at starte håndboldskolen, som er en kæmpe succes i dag. Og ikke mindst i bestyrelsen hvor hun har medlem siden 2013, og været kasserer siden 2017, hvilket er en præmie værd i sig selv.

Ud over alle de timer du bruger på halgulvet og her i klublokalet, så er der alle de timer du bruger derhjemme som kasserer, som planlægger, som Corona-ansvarlig, og som booker af halen. De timer er der ikke mange som tænker over.

Sofie, tak for din enorme indsats igennem så mange år, tak for dit engagement, din hjælpsomhed og sidst men ikke mindst. Tak for det smil du altid møder folk med heroppe i hallen. Stort tillykke fra bestyrelsen, og alle i Nibe HK.Klubnyheder