Klubnyheder

ANNE SOFIE FRA NIBE HK ER EN ÆGTE SUPER-GEJST-SPREDER

14.04.2021

Anne Sofie fra Nibe HK er en ægte Super-Gejst-Spreder

FOTO: Emma Fjordbak, TV2 Nord

Solen skinnede tirsdag aften - og det var vist ikke tilfældigt. Her blev Anne Sofie Jensen fra Nibe HK nemlig overrasket til en af de ugentlige træninger med sine U11 håndboldpiger på en legeplads i byen. Her fik hun overrakt DGI og INTERSPORT’s Super-Gejst-Spreder-Prisen, for hendes store arbejde med at motivere og skabe gejst - og holde fællesskabet i live - under corona.

”Hun har været fantastisk til at skabe aktivitet og holde pigerne i gang. Hun kommer hele tiden med nye tiltag, som styrer fællesskabet på holdet og i foreningen,” står der bl.a. i indstillingen af Anne Sofie Jensen.

Under coronanedlukningen har hun f.eks. lavet en YouTube-kanal med onlinetræning flere gange i ugen og hun har lavet en TikTok ved navn ”HandballFun”, hvor nogle af videoerne har flere tusinde visninger. Derudover har hun arrangeret gå-ture konkurrencer, corona bingo og meget mere for alle medlemmer.

”Hun er med sine blot 21 år et kæmpe aktiv for Nibe HK,” slutter indstillingen, som er skrevet af Andreas Sondrup, der er formand i foreningen. Han er ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige vinder:

”Specielt i det seneste år har det været ekstra vigtigt for os som forening, at have en frivillig som Anne Sofie, der ikke bare har lavet aktiviteter for sit hold, men også har lavet tiltag, hvor hele foreningen har kunne være med. Hun har gjort noget ekstraordinært og været med til at aktivere og fastholde de unge mennesker på en sjov og anderledes måde – til stor glæde hos alle,” siger Andreas Sondrup

Det er pigerne, der motiverer

Anne Sofie Jensen havde svært ved at forstå, hvad der skete tirsdag aften. Men glæden var ikke til at tage fejl af: 

"Jeg har det så godt indeni. Det er fantastisk. Sikke en oplevelse og anerkendelse," lød det fra Anne Sofie Jensen. 

Selvom det seneste år har været en stor udfordring med skiftende restriktioner og forsamlingsforbud, så har Anne Sofie formået at skabe gejst og motivation blandt pigerne. For træneren selv har det ikke været svært at holde motivationen oppe: 


"De her fantastiske piger, som jeg træner og har her bag mig, det er helt klart den store motivation for mig. Man bliver mødt med smil, kram og jeg ved ikke hvad, af dem, og det er helt klar det, der driver mig," siger Anne Sofie Jensen. 

”Den her periode har endnu engang understreget, hvor vigtig alle de frivillige trænere og ledere er, og det må vi ikke bare tage for givet. De skaber et samlingssted for fællesskab og bevægelse, og de er helt centrale for at sikre de aktive fællesskaber," lyder det fra bestyrelsesmedlem for DGI Nordjylland, Nanna Lundsby Hald.

"Det er Anne Sofie et glimrende eksempel på med hendes uvurderlige indsats for at aktivere børn og unge i Nibe HK," siger Nanna Lundsby Hald.

Med prisen følger et gavekort på 5000 kr. til INTERSPORT.